Munceste iubind si iubeste muncind :) | Cazare la cheie | inchiriere cabana integrala

FILTRE CĂUTARE:

1 RON la 15 000 RON

Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Munceste iubind si iubeste muncind :)

Postat de admin pe 6 februarie, 2018
0

Orice afacere are ca scop castigul financiar insa nu orice afacere poate fi sustinuta de pasiune, dorinta si placere. Iubim ceea ce facem asa ca am decis, ca din doua directii diferite, sa unim ceea ce cunoastem si ceea ce iubim si sa oferim si celor din jur.

Totul a pornit dintr-o gluma la o masa cu prietenii cand radeam ca vom cumpara tot netul din lume   asadar I BuySellNET si anume IBSELL NET a iesit din aceasta dorinta a noastra. Intre timp, gluma s-a transformat in realitate!

Nu, nu am pornit cu nimic. Am decis sa ne dam demisia de la locurile de munca si aveam doar o idee: sa oferim turistilor o platforma unde pot gasi doar cabane de inchiriat la cheie! Si de aici incepe aventura. Nopti nedormite, ganduri si vise.

Planificari si imprumuturi pentru a rezista. Stiti cat de greu este sa pleci de la un salariu de programator senior sa ajungi sa iti aduni bani pentru abonamentul de RAT?   Sau cat de greu este ca dupa un job in care interactionezi zilnic cu zeci de oameni brusc sa te afli in birou cu o singura colega si.. liniste? Dar mai ales sa combini aceste doua domenii diferite?!

Stiu ca toate povestile de afaceri sunt doar cu vesti bune insa adevarul este ca nu doar banii conteaza ci dorinta! Asadar, a meritat asteptarea! Dupa 6 luni razele de soare au inceput sa apara si proiectele noastre sa se concretizeze.
Inca nu suntem miliardare (speram sa ajungem candva ), insa suntem pe o linie crescendo si ne bucuram in fiecare dimineata cand ne bem cafeaua intr-un spatiu si intr-o atmosfera ce noi am construit-o cu greu.

Care noi?
Eu, Raluca, venita din domeniul IT, angajata de peste 14 ani la diferite companii, mai mici sau mai mari si Laura, care vine cu o experienta de 12 ani de lucru cu oamenii si cu sanatatea lor. Astfel ca, unind aceste doua mari forte am reusit sa va oferim un concept vechi dar putin utilizat: MUNCESTE IUBIND sau IUBESTE MUNCIND !!!

Comparați ofertele