+ Adauga cabana ta

Filtre căutare:

0 LEI to 10 000 LEI

Mai multe filtre
Rezultatele cautarii: 0 anunţuri. Vezi anunţuri
Filtre căutare:

0 LEI to 10 000 LEI

Mai multe filtre
we found 0 results
Your search results

Termeni si conditii

www.cabane-de-inchiriat.ro este detinut si administrat de catre Ibsell NET SRL având sediul in Brasov, str. Castelului nr. 120, identificat cu CIF: RO 37428376 denumit in continuare ca IbsellNET.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA SI UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

 

!!!Atentionare!!!

Site-ul www.cabane-de-inchiriat.ro este pur informativ. Ibsell NET S.R.L. nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări.

 

Acest website isi propune sa informeze turistii despre unitatile de cazare de tip „cabana” din diverse zone ale Romaniei. Informatiile sau orice alte date cuprinse in www.cabane-de-inchiriat.ro nu reprezinta activitate de consultanta, indrumare sau reclama.

www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de www.cabane-de-inchiriat.ro.

 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.cabane-de-inchiriat.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea site-ului www.cabane-de-inchiriat.ro aflat la adresa https://www.cabane-de-inchiriat.ro sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti de acord sa respectati termenii documentului de mai jos . In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti www.cabane-de-inchiriat.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice accesare a www.cabane-de-inchiriat.ro va fi considerata, de acum incolo, un accept al Termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

 1. Protectia proprietatii intelectuale
 2. Inscriere pe site-ul www.cabane-de-inchiriat.ro 
 3. Utilizarea continutului www.cabane-de-inchiriat.ro si raspunderi
 4. Abonamente, plata abonamentelor si alte tranzactii
 5. Suspendarea accesului
 6. Modificari aduse siteului
 7. Informatii personale
 8. Inregistrare, parole si responsabilitati
 9. Confidentialitate
 10. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de www.cabane-de-inchiriat.ro
 11. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
 12. Forta majora
 13. Diverse
 14. Legea care guverneaza acordul
 15. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

     1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul www.cabane-de-inchiriat.ro, precum si orice alt material avand legatura cu www.cabane-de-inchiriat.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut www.cabane-de-inchiriat.ro ”), apartin www.cabane-de-inchiriat.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.  Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.cabane-de-inchiriat.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea www.cabane-de-inchiriat.ro .

 

 1. Inscrierea pe site-ul www.cabane-de-inchiriat.ro 

Pentru a deveni membru (cont de utilizator) trebuie sa completezi  formularul de inscriere  cu cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat ca trebuie sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest „Acord” si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

 

 1. Utilizarea continutului www.cabane-de-inchiriat.ro si raspunderi

Puteti copia si printa continutul www.cabane-de-inchiriat.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala.

Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.cabane-de-inchiriat.ro :

 1. reproducerea sau stocarea Continutului www.cabane-de-inchiriat.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului www.cabane-de-inchiriat.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.cabane-de-inchiriat.ro .
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.cabane-de-inchiriat.ro asupra Continutului www.cabane-de-inchiriat.ro .

Orice utilizare a continutului www.cabane-de-inchiriat.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului www.cabane-de-inchiriat.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin formularul de contact catre administratorii website-ului.

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

       a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

       b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii IbsellNET pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator; 

       c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze IbsellNET in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a IbsellNET si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de IbsellNET ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor Termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina clientului.

 

       4. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii

4.1. Incepand cu data de 25.02.2020 accesul la serviciile de listare (publicare) a unor obiective (cabane / case / vile) care intra in Continutul www.cabane-de-inchiriat.ro este permis dupa achiziționarea și plata unui Pachet de servicii

Toate unitățile de cazare care au fost listate pe site pană la această dată, vor mai beneficia de gratuitate pană la data de 31.07.2020. După această dată, pentru listarea  acestora pe site este necesară achiziționarea unuia dintre Pachetele de servicii puse la dispoziție. În cazul în care nu se va intampla acest lucru, incepand cu data de 01.08.2020, aceste unități de cazare nu vor mai fi vizibile pentru turiști (va fi dezactivata publicarea anunțului).

Toate plățile, incluzand taxele aplicabile acestor plăți, trebuie realizate în avans. Accesul la serviciile plătite va fi permis din momentul în care se confirmă transferul de bani în contul IbsellNET. www.cabane-de-inchiriat.ro nu va solicita niciodată abonatilor săi plata unor servicii deja prestate. Nu poate să existe nicio situație în care dumneavoastră sa folositi intai un serviciu și apoi sa fiți obligați la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun că acționează în numele nostru nu are nici o legatură cu echipa www.cabane-de-inchiriat.ro si va trebui tratata ca atare. www.cabane-de-inchiriat.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept bază pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. În aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se va încheia între dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii, nu între dvs. și www.cabane-de-inchiriat.ro.

4.2. La crearea unui cont de tip cabanier sau proprietar activitati / experiente destinate turistilor se activează automat Pachetul Standard, unitatea de cazare / activitatea devenind vizibilă pentru turiști în momentul în care se confirmă plata acestui pachet. Pachetul Standard include publicarea unui singur anunț, pe o perioada de 12 luni + 2 luni gratuite, cu un număr limitat de avantaje. 

4.3. Daca doriti sa publicați mai multe anunturi de pe același cont sau sa beneficiati de mai multe servicii pe website-ul www.cabane-de-inchiriat.ro, puteți opta pentru unul dintre pachetele de servicii disponibile sau puteți cere o oferta personalizată.  

Mai multe detalii despre oferta noastra gasiti aici: PREȚURI – Pachete de servicii

4.4. În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului oferit catre dumneavoastra, intelegeti și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt returnabile și nu vor fi returnate.

Acceptați și sunteți de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani, restante către IbsellNET, va constitui o încălcare a prevederilor prezentului acord. 

 

 1. Suspendarea accesului

www.cabane-de-inchiriat.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul www.cabane-de-inchiriat.ro sau la o parte a acestui continut.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

Ne rezervam dreptul de a dezactiva anunturile care contin fotografii sau informatii cu insemnele altor portaluri de turism.

 

 1. Schimbari ale siteului

www.cabane-de-inchiriat.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, www.cabane-de-inchiriat.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

 1. Informatii personale

 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu Politica de confidentialitate: https://cabane-de-inchiriat.ro/politica-de-confidentialitate-si-utilizarea-de-cookie-uri/ 

 

      8.Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. www.cabane-de-inchiriat.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log out / sign out din contul dvs. 

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (ex: internet-cafe).

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul www.cabane-de-inchiriat.ro , indiferent ca accesul se realizeaza de catre un utilizator sau un abonat www.cabane-de-inchiriat.ro . www.cabane-de-inchiriat.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera acces de acest gen, www.cabane-de-inchiriat.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

 

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre www.cabane-de-inchiriat.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al www.cabane-de-inchiriat.ro.

 

 1. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de www.cabane-de-inchiriat.ro

www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul mijloacelor de comunicatie: email, chat, mesaje private, etc. Ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de www.cabane-de-inchiriat.ro este supusa urmatoarelor limitari:

– nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii in afara zonelor special create in cadrul site-ului si fara acordul www.cabane-de-inchiriat.ro .

– nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor www.cabane-de-inchiriat.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de www.cabane-de-inchiriat.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. 

– nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit serviciu in afara paginii special realizata pentru dumneavoastra. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea ”confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

– nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea www.cabane-de-inchiriat.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

– nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii www.cabane-de-inchiriat.ro .

– nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la caile de comunicatie puse la dispozitie de www.cabane-de-inchiriat.ro .

– nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie www.cabane-de-inchiriat.ro (email,chat, mesaje private, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi www.cabane-de-inchiriat.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Prin publicarea pe site a unui mesaj al dvs., acolo unde acest lucru este posibil, sau a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in www.cabane-de-inchiriat.ro , sunteti de acord sa cedati www.cabane-de-inchiriat.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

 

 1. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere

Desi, in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta acestui continut ori a produselor si serviciilor aparute sub egida www.cabane-de-inchiriat.ro . www.cabane-de-inchiriat.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,’ intreruperea unor relatii de  afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

www.cabane-de-inchiriat.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, www.cabane-de-inchiriat.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

La cererea www.cabane-de-inchiriat.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere www.cabane-de-inchiriat.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

 

 1. Forta Majora

www.cabane-de-inchiriat.ro, afiliatii sai si in general, furnizorii de informatie catre www.cabane-de-inchiriat.ro, nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile www.cabane-de-inchiriat.ro , rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.cabane-de-inchiriat.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la www.cabane-de-inchiriat.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.cabane-de-inchiriat.ro, erorile de operare, greva, etc.

 

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord  www.cabane-de-inchiriat.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor altor formalitati. Este exclusiv responsabilitatea dumneavoastra sa urmariti Termenii si conditiile acestui site si modificarile acestora ori de cate ori accesati website-ul www.cabane-de-inchiriat.ro

De asemenea, unele servicii oferite de www.cabane-de-inchiriat.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Parti ale continutului inclus in www.cabane-de-inchiriat.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.cabane-de-inchiriat.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului www.cabane-de-inchiriat.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. www.cabane-de-inchiriat.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.cabane-de-inchiriat.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din www.cabane-de-inchiriat.ro .

 

Notificari

Orice notificare catre www.cabane-de-inchiriat.ro trebuie transmisa in scris, cu confirmare de primire, prin intermediul:

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

 1. Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Termenii prezentului document dateaza de la 10 ianuarie 2017.

Actualizat la data de 24.02.2020.

Va multumim,

Echipa www.cabane-de-inchiriat.ro

Comparați cabanele