6 motive pentru a închiria o cabană cu ciubăr în această iarnă | Cazare la cheie | inchiriere cabana integrala

6 motive pentru a inchiria o cabană cu ciubăr în această iarnă

Rezultatele căutării

6 motive pentru a închiria o cabană cu ciubăr în această iarnă

Postat de cabane-de-inchiriat.ro pe 15 noiembrie, 2020
0

Vacanțele de iarnă sunt o schimbare revigorantă, cu aer rece, cer de cristal și distracție cu zăpadă. După o zi petrecută cu activităti in zăpadă, seara,  la cabană, vă puteți încălzi făcănd o baie în ciubăr, în aer liber. Da, în aer liber, chiar și iarna!

Iată șase motive pentru a alege o cabană cu ciubăr cu apă încălzită.

1. Relaxarea corpului

Întrebați orice medic. Apa caldă crește circulația și calmează mușchii. Ea este benefică pentru afecțiuni precum artrita și ameliorează durerile. Fie că vă  propuneti  sa vă relaxati in diminețile de iarnă, sau vă relaxați la sfârșitul zilei, un ciubar cu apa incalzita /o cadă cu hidromasaj este ca un tratament spa chiar in curtea cabanei.

2. Deconectare mentală

Vă puteți apuca de butonat  pe telefon cu degetele ridate de apă – dacă doriți cu adevărat să riscați să aveți un ecran umed. În schimb, ar fi recomndat să lăsați dispozitivele electronice în interiorul cabanei. Îmbrățișați această scuză: „Ei bine, nu pot verifica e-mailurile de la serviciu sau nu mă stresez de știri – sunt în ciubăr!” Deconectează-te și înmoaie-ți grijile în timp ce privești păsările de iarnă zburând în jurul tău. Beneficiile mentale sunt grozave.

3. Petreceți timp cu familia

Zona ciubărului poate fi un loc de socializare, un spațiu pentru dumneavoastră, iubita și copiii sau prietenii cu care sunteți in vacanță. Ora zilnică de relaxare din ciubăr este excelentă pentru a recapitula aventurile de iarnă ale zilei, cum ar fi schiatul, săniușul, plimbarea cu o sanie trasă de cai, vizionarea unui spectacol de vacanță sau sunetul zăpezii înghețate sub picioare.

 

4. Vă stă la dispoziție, tot timpul …

Ciubarul cabanei inchiriate este doar pentru dumneavoastra. Împărțirea bucuriilor cu ceilalti este plăcută, dar în vacanța câștigată cu greu este plăcut să nu fiți nevoiți să împărțiți aceste momente cu cei necunoscuți!

5. … dar nu-i a dumneavoastră

Aveți parte de ce este mai bun din ambele puncte de vedere: obțineți toate beneficiile unei băi relaxante in ciubăr ori de câte ori doriți, fără a fi nevoie să vă ocupați de întreținerea acestuia. De fapt, despre asta e vorba in vacanțele mult dorite. Să profitați de facilitățile alese și lăsați pe altcineva să facă treaba.

6. Obțineți o nouă perspectivă

Dacă nu aveți un ciubăr acasă, baia facută in ciubărul unei cabane inchiriate pentru vacanță este o experiență nouă. Copiilor le va plăcea să le spună prietenilor cum au stat într-o cadă afară – în timp ce zăpada cădea în jurul lor. Vă veți crea noi amintiri pe măsură ce veți învăța numele vârfurilor cețoase pe care le puteți vedea  din confortul ciubărului.

Comparați ofertele