Casa Atti – Valea Drăganului | Cazare la cheie | inchiriere cabana integrala

FILTRE CĂUTARE:

1 RON la 15 000 RON

Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate

Casa Atti – Valea Drăganului

250 RON / noapte (până la 4 persoane)
str. Principală, nr. 252D,
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • 2 Dormitoare
  • 1 Băi

Descriere

1 / 36
Cabana NU este disponibilă de Revelion și Crăciun!

Situată în Valea Drăganului, într-un cadru natural unic, foarte aproape de centrul localității, Casa Atti vă asteaptă să petreceți câteva zile minunate într-o atmosferă relaxantă, departe de aglomeratia urbană și stresul cotidian. Casa de vacanță este situată la o altitudine de 550 m, în apropierea masivului muntos Vlădeasa din județul Cluj. Casa Atti ofera posibilități de cazare în condiții foarte bune, la noi aveți parte de o curte mare cu trambulină, tobogan și hintă pentru copii, un foișor spațios cu grătar și sobă de gătit, bucătărie complet utilată, Wi-fi, televiziune prin cablu, locuri de parcare și un ciubăr cu apă sărata caldă penru relaxare totală, loc de joacă pentru copii, biciclete.

Casa Atti poate să găzduiască 6 persoane. Cabana are două nivele, la etaj se află două camere, una cu pat matrimonial, respectiv una cu un pat etajat și două paturi de o persoană. La parter se găsește livingul(cu o canapea extensibilă), bucătăria bine dotată și baia.

Pentru o experiența unică vă punem la dispoziție un ciubăr cu apă caldă sărată. (!) Mențiune: pentru folosirea ciubărului se percepe o taxă de 250 RON/2 nopți, iar fiecare zi în plus atrage un cost suplimentar de 50 RON/noapte.

Prețurile descrise se referă la un număr de 4 persoane, iar fiecare persoană în plus atrage un cost suplimentar de 25 RON/noapte.

Cabana dispune de trei biciclete acestea se pot închira la prețul de 20 RON/bicicletă pe sejur. Sau în cazul în care se închiriază toate trei la prețul de 50 RON/sejur.

! CABANA NU SE ÎNCHIRIAZĂ PENTRU CHEFURI ȘI PETRECERI !!!

Adresa: str. Principală, nr. 252D
Localitate:
Deschideți în Hărți Google
ID-ul anunțului: 23918
Preț: 250 RON / noapte (până la 4 persoane)
Dormitoare: 2
Băi: 1
Capacitate număr persoane: mai puțin de 8
Tip incălzire: pe lemne
Preț / noapte (luni-joi): 250
Preț weekend: 600
Număr dormitoare: 2
Număr băi: 1
Număr etaje: parter+1
Facilități
bucătărie utilată
ciubăr
foișor
loc de grătar
loc de joacă pentru copii
parcare privată
permis cu animale de companie
piscină
sală fitness
se fumează in interior
teren de sport
tichete de vacanță
voucher de vacanță
WI-FI

Contactează proprietarul

Planifici o vacanță începând cu data...
Sună 0799877160 WhatsApp

Informaţii utile

  • Proprietarul poate cere ca plata să fie făcută pe loc prin transfer bancar sau cu cardul dvs. de credit (uneori fără posibilitatea de rambursare) pentru a va asigura rezervarea. Vă rugăm să verificaţi detaliile (rezervării) pentru produsul sau serviciul pe care l-aţi ales pentru oricare asemenea condiţii înainte de a efectua plata. Nu veți considera site-ul cabane-de-inchiriat.ro răspunzător pentru orice taxă (autorizată, presupusă sau greșită) de către Proprietar (inclusiv pentru prețurile plătite în avans, neprezentare și anulare cu plată) a cardului dumneavoastră de credit.
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".
  • Site-ul cabane-de-inchiriat.ro este pur informativ nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări.

Recenzii - opinia turiștilor

Trebuie să te autentifici pentru a posta o recenzie

Listări similare

Închiriere
900 RON /noapte întreaga capacitate, fără costuri suplimentare

Închiriere Cabana Susani Negreni

4 dormitoare
2 băi
Închiriere
100 RON 100

Cabana de inchiriat!

4 dormitoare
2 băi
Închiriere
1 500 RON 2

Inchiriez cabana,disponibila de revelion

4 dormitoare
1 băi

Comparați ofertele