+ Adauga cabana ta

Filtre căutare:

0 LEI to 10 000 LEI

Mai multe filtre
Rezultatele cautarii: 0 anunţuri. Vezi anunţuri
Filtre căutare:

0 LEI to 10 000 LEI

Mai multe filtre
we found 0 results
Your search results

Cabana Dealul Runcului de la 40 LEI /noapte

Comuna Sălciua, România, de la 40 LEI /noapte
Capacitate Număr Persoane: mai mult de 20
Tip Incălzire: pe lemne
Număr Etaje: parter
Număr Dormitoare: 5
Număr Băi: 3
Contactează proprietarul
Adaugă la favorite
1642

​Capacitate: 18 adulți și 4 copii în 5 spații de cazare cu 40 lei/pers/noapte, minim 2 nopți de cazare, prețul închirierii la capacitate maximă fiind discutabil.

Situată la o aruncătură de privire depărtare de inima comunei Sălciua, acolo unde porneşte în pantă drumul asfaltat al Runcului, în intimitatea unei zone liniştite deosebit de pitorească, într-o grădină cu multă vegetaţie, cu vedere larg deschisă către cele patru zări, această unitate turistică îi oferă celui ajuns aici o splendidă privelişte, ce-i încântă privirea şi-i înnobilează sufletul.

La intrare în rezervaţia naturală (15.000 mp) destinată în exclusivitate Casei „Dealul Runcului„, îi stă turistului la îndemână o parcare încăpătoare pentru 10 – 15 autoturisme.

În intimitatea spațiul natural dimprejurul acestei unități turistice este interzisă intrarea oricărui mijloc poluant chimic sau fonic.

În interiorul acestui discret spațiu, situat în ascunzișul unui crâng fără umblare, unde se aude numai freamătul copacilor dimprejur, glasul păsărilor și zumzetul albinelor, au acces numai cei ajunşi aici cu gândul şi cu dorinţa de a petrece câteva zile şi nopţi în linişte deplină, de preferinţă familii sau grupuri de oameni aşezați în rânduieli paşnice, prin conduita lor să nu tulbure în nici un fel viaţa păsărilor zburătoare ce-şi au cuibul în această gură de rai, vietăţi stăpâne asupra crângurilor din vecinătate.

Așadar, Casa “Dealul Runcului” din comuna Sălciua, judeţul Alba, în anotimpurile calde stă la îndemâna celor ce doresc să-şi petreacă câteva zile în pacea acestei localităţi moţeşti de pe Valea Arieşului, de preferinţă familiilor sau grupurilor ce se cunosc şi se acceptă reciproc în spaţiul închiriat la preţuri modeste, atât celor ce ocupă camerele cu baie şi toaletă individuală, cât şi celor care preferă cazare în căsuţe, cu apă rece în interiorul fiecărei căsuțe, cu duș şi toaleta comună. Are spații de cazare pentru 18 + 4 locuri la mansardă pentru copii ( la nevoie și pentru cei mari, în funcție de preferințe) și este destinată numai pentru cei care vin cu merindarea lor şi doresc să-şi gătească singuri hrana. Au la îndemână bucătărie cu dotările necesare, spațiu pentru servit masa în interior și la terasă, toate cele trebuincioase în casa omului. 

Address: Comuna Sălciua, România
Județ :
Cod poştal: 517648
Țara: Romania
Deschide harta
ID Anunţ: 20856
Preț: de la 40 LEI /noapte
Capacitate Număr Persoane: mai mult de 20
Tip Incălzire: pe lemne
Număr Etaje: parter
* Telefon Proprietar: 0761498682
* Email Contact: carjaandrei@yahoo.com
Număr Dormitoare: 5
Număr Băi: 3
loc de grătar
WI-FI
loc de joacă pentru copii
permis cu animale de companie
foișor
bucătărie utilată

Contactează proprietarul

Programare vizualizare cabana
Telefon: 0761498682

Informaţii utile

  • Proprietarul poate cere ca plata să fie făcută pe loc prin transfer bancar sau cu cardul dvs. de credit (uneori fără posibilitatea de rambursare) pentru a va asigura rezervarea. Vă rugăm să verificaţi detaliile (rezervării) pentru produsul sau serviciul pe care l-aţi ales pentru oricare asemenea condiţii înainte de a efectua plata. Nu veți considera site-ul cabane-de-inchiriat.ro răspunzător pentru orice taxă (autorizată, presupusă sau greșită) de către Proprietar (inclusiv pentru prețurile plătite în avans, neprezentare și anulare cu plată) a cardului dumneavoastră de credit.
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".
  • Site-ul cabane-de-inchiriat.ro este pur informativ nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări.

Recenzii - opinia turiștilor

Trebuie să te autentifici pentru a posta o recenzie

Anunţuri asemănătoare

11
Inchiriere

Cabana Rastolita Iod

de la 750 LEI /noapte
Inchiriez cabana la Rastolita(Iod)10-12 persoane,z [mai multe]
Inchiriez cabana la Rastolita(Iod)10-12 persoane,zona linistita aprope de raul Mures(100m)cabana are in dotare livi [mai multe]
Inchiriere

Cabana Foisorul Ascuns Bucovina Munte Spa Sp...

de la 800 LEI /noapte
Information in english will follow. Situata la 15 [mai multe]
Information in english will follow. Situata la 15 km de Gura Humorului, spre Vama. Zona este foarte linistita, intr [mai multe]
20
Inchiriere

Casuta Ioanei

de la 300 LEI /noapte
La 1000 de metri altitudine în Platoul Luncanilor, [mai multe]
La 1000 de metri altitudine în Platoul Luncanilor, Căsuța Ioanei primește musafiri într-un decor idilic. O căsuță b [mai multe]

Comparați cabanele